Gör livet lättare med väggdekorationer

Hur man inreder hemma är upp till var och en, då det i slutändan handlar om ens egen personliga stil och vad man gillar. En del tycker att inredning är tråkigt och har en föreställning om att det kräver en massa onödiga prylar som ska stå framme och samla damm. Så behöver det dock inte alls vara, utan inredning kan lika gärna vara nödvändiga men snygga prylar. Något som många har för mycket av och som inte används i den utsträckning de borde, är kokböcker. Trots en hel hög med kokböcker blir det ofta samma gamla vanliga recept som tillagas när tiden inte räcker till på vardagarna.

Ett vanligt recept som räddar kvällen för många familjer är spaghetti bolognese. När alla familjemedlemmar är hungriga efter en lång dag och vill ha något som går snabbt är detta perfekt. För att slippa leta upp receptet i någon av alla kokböckerna finns det en ypperlig lösning – nämligen en väggdekoration föreställandes detta recept. Det är inte bara praktiskt att ha framme när rätten ska lagas, utan även snyggt och dekorativt där det pryder den annars så tomma väggen. Du hittar dekorationen hos https://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html där det också finns flera olika läckra motiv att ha på väggen. Är det inte spaghetti bolognese som är favoriten finns även andra recept att sätta upp så som pannkakor, pesto och för den som gärna festar till det finns ett recept på mojito att ha uppe.

För att recepten ska passa in i just ditt hem går det att välja på 24 olika färgnyanser och sex olika storlekar. Typsnittet är tydligt och lättläst vilket gör att det är enkelt att se alla ingredienserna, till skillnad från de små bokstäverna i en vanlig kokbok. Och, precis som vid all matlagning, glöm inte att addera lite extra kärlek vilket de här recepten påminner dig om.