Ju bättre pistmaskin, desto nöjdare kunder

06 oktober 2020
jonas olsson

Äger du en skidanläggning? För dig är pistmaskinerna troligen en både stor och viktig investeringspost i budgeten. Att snåla på maskinerna som gör jobbet är aldrig en bra idé. Ju bättre maskiner ni har, desto bättre pister. Och desto nöjdare kunder. Att investera i riktigt kraftfulla maskiner med modern teknologi, som gör jobbet både enklare och bättre, är en god idé. 

Har du den senaste teknologin och nya funktioner som inte andra anläggningar har – se till att visa upp det. Skriv om era pistmaskiner och den teknik ni använder på webben och i sociala medier. Se till att visa att ni vill ge kunderna bästa möjliga upplevelse.

 

Känslan av skidsemester deluxe

Bästa möjliga skidsemester ger du kunden genom att skapa rätt känsla. Att erbjuda boende nära backarna. Härliga stugor med alla nödvändig utrustning och extra lyx. Utsikten över backarna. Ljudet från pistmaskiner som bearbetar pistern inför nästa dag. 

Lamporna på de kraftfulla fordonen som lyser upp backen om kvällen när du vandrar hem från en lyckad after ski. Känslan av att slänga sig på soffan, kliva ur pjäxorna och njuta en stor kopp varm choklad. Det är en lyckad semester, på en anläggning man aldrig glömmer.

 

 

Marknadsföring är A och O

Bygg ett scenario av hur kunden ska uppleva din skidanläggning. På detta sätt får du rätt associationer och bilder. Skapa din slagkraftiga marknadsföring baserat på detta. En bild på hur de åker i perfekt preparerade backar. Hur de myser i after skin och hur härliga stugorna är. Visa hur mäktiga era pistmaskiner är. Er känsla av kvalitet ska genomsyra hela konceptet.

Så, innan du köper en billig pistmaskin, tänk noga igenom vad en riktig värsting kan göra för din marknadsföring. En extra bra pistmaskin, ger extra bra anläggning och extra nöjda kunder. Se vad du kan välja mellan på en sida som https://www.pistmaskin.net/.

Fler nyheter