Köp fina och prisvärda ledstrips

18 april 2022
jonas olsson

editorial

Funderar du på att köpa in ny belysning till ditt hem? Rätt belysning kan göra stor skillnad i hemmet. Med enkla medel kan du skapa den stämning du vill ha. Istället för en tak- eller bordslampa kan du skaffa en hel ledstrip.

En ledstrip är en lång remsa, eller slang, av ledlampor. Den finns både för inom- och utomhusbruk. Hos återförsäljare kan du se mer av ledstrips och deras olika belysningslösningar. En stor fördel med en ledstrip är att den finns i olika längder, bredder och att den är delbar. Den går också enkelt att fästa på olika ytor. Du kan välja att belysa en mindre yta, som under ett skåp eller trappsteg, eller som dekor runt ett helt rum.

Sätt till exempel upp en ledstrip längs med taklisten i hallen och få ett behagligt och välkomnande ljus i din entré. Det finns ledstrips i olika färger. Vill du ha ett färgglatt ljus i barnens rum så är det lätt att hitta. En idé är att låta barnets favoritfärg pryda rummet. Det blir både mysigt och roligt. Ledstrip finns också dimbar.

 

LED strip

 

Ett smart val av ledstrips

För att göra ett smart val vid köp av ny belysning bör du jämföra både pris och kvalitet. Självklart ska belysningen både ge bra ljus och hålla ett överkomligt pris utan att för den skull ge avkall på kvalitet. Detta är såklart helt möjligt tack vare ledstrips.

Ytterligare en viktig sak att få med i köpet är miljötänk. Ledstrips är sammansatt av ledlampor som är ledande inom dagens belysning. Lamporna är miljövänliga och mer energisnåla än tidigare modeller av lampor. Dessutom blir de inte varma vilket kan vara en fördel vid val av placering av din ledbelysning. Tack vare energisnåla ledstrips kan du med gott samvete låta belysningen vara tänd under alla dygnets mörka timmar. 

Fler nyheter