Laga båten på fullservicevarv i Stockholm

29 juni 2022
Lily Hansen

editorial

När det gäller säkerheten är den lika viktig till sjöss som på landsvägen. Misstänker du att din båt skulle behöva en översyn och eventuellt reparation, måste du lämna in den till någon som kan laga den åt dig. Fullservicevarv i Stockholm är ett alternativ för att få en riktig genomgång av båtens funktioner.

Vid den vanliga besiktningen av motorbåten går man igenom det mesta, både kablar och mjukvara. Det är i princip lika omfattande med en båtbesiktning som en bilbesiktning. Du får protokoll på det och prisförslag om något behöver bytas.

Inga överraskningar beträffande priset

Eftersom du blir tillfrågad först innan man byter några delar på din motorbåt, riskerar du inga otrevliga överraskningar när du ska betala. Du kan själv välja om du vill ha en viss reservdel eller inte. På ett fullservicevarv kan de ta in din båt och behålla den om det ska göras omfattande reparationer.

Kanske vill du verkligen få din båt reparerad, men det kan också hända att du vill köpa en annan båt. Givetvis ska din båt lagas, men då kanske du vill sälja den senare. Ett fullservicevarv erbjuder det mesta, och du kan köpa båtar, motorer och tillbehör, eller kanske en vattenskoter.

 

Fullservicevarv Stockholm

 

Det finns många tillbehör att köpa

Båtar och resor till havs lockar väldigt många människor. Det är en viss frihet att styra ut på sjön, och för många är det en livsstil. Du kanske tillhör den kategorin som hellre avstår från sommarstugan till förmån för båtlivet, och du är inte ensam om det.

Har du råd och möjlighet kan du komplettera med väldigt många prylar och tillbehör från ett fullservicevarv, för de har även en butik som du kan titta runt i. Det finns en stor efterfrågan på båtar, både nya och begagnade, och på ett fullservicevarv hittar du likasinnade entusiaster som du kan prata båtmotorer med.

Fler nyheter