LPG gasol för sommarens grillkvällar

17 maj 2020
Jenny Olsson

Det finns mycket vi som konsumenter kan göra för att värna om naturen. Alla steg vi gör mot en renare natur gör skillnad. Primagaz är ett företag som tillverkar gasol för många olika slags ändamål. De vänder sig både till privatpersoner och företag, vilket gör att alla kan välja deras produkter och därmed bidra till en lite bättre och hållbarare värld. Med deras gasol bidrar man som konsument till renare luft och mindre CO2. Företaget är ett energiföretag som är privatägda och internationella men har det lokala i fokus.

De har ett minst sagt gediget utbud av gasol, som kan användas inom många olika områden av privatkonsumenter, till exempel kan gasolen användas för grillen, värmaren till uteplatsen eller uterummet, trädgårdsarbetet eller DIY-projekten. 

 

 

Sommartid är verkligen tid för att grilla och umgås. Även om tiderna ser ut som de gör med Corona är det kanske just detta man kommer kunna tillbringa mycket tid åt. Kanske mer än vanligt. Genom att sitta ute i trädgården och äta en god grillmiddag kan man hålla distans och hålla sig utomhus. Att använda en gasolgrill har många fördelar. Man har mer kontroll över värmen och ser både till att maten blir klar och inte bränns vid. När man grillar med kol kan det vara svårt att tajma och grilla vid rätt tillfälle, inte  minst om man är många som ska äta och därmed mycket som ska tillagas på grillen. En annan fördel med gasol är att man slipper os och att lukta mat och grill när man slår sig ner vid bordet. 

 Gasol har också många andra användningsområden som kan utföras under sommarens projekt. Till exempel kan man snabbt och enkelt ta bort mossa och ogräs mellan plattorna på terrassen eller använda i värmaren i uterummet eller terrassen. I Sverige kan sommarkvällarna ibland bli lite kyliga och då är det skönt att ha en effektiv värmare till hands. 

Fler nyheter