Med rena fönster mot välmående

Man måste se bra ut. Genom fönsterna alltså. Smutsiga fönsterrutor är en allvarlig störning på hur väl tillfreds man är med sin bostad eller arbetsplats. De flesta känner ett visst motstånd mot att putsa fönster. Det är inte lika enkelt som att plocka fram dammsugaren eller putstrasan för att fixa till något som skaver inomhus. Stegar och special verktyg, kalla vindar och kanske lite rädsla för att ramla ut gör att man drar sig i det längsta för att putsa fönster. Dessutom måste man göra det rätt, annars riskerar fönstren att se ännu smutsigare ut med ränder och rinnlinjer där det förut kanske bara var lite sot.

 

Gör det inte själv

Tack och lov så finns det bra hjälp att få, och inte är det särskilt dyrt heller. Genom att anlita en kunnig och kompetent partner så har man definitivt både råd och tid att hålla utsikten ostörd. Om man bor utanför stadens nedsmutsande trafik så räcker det med ett par gånger per år för att man ska gå omkring och tycka sig sköta detta bra, bor du mer centralt får man kosta på sig ytterligare några gånger för att resultatet hela tiden ska vara tillfredsställande. För fönsterputs i Norrtälje räcker ett mindre frekvent intervall för de allra flesta.

 

 

Fönsterputs som del av fastighetsskötsel

I en lite större fastighet än ett vanligt bostadshus kan man vinna på att använda en och samma partner för alla städjobb och kanske till och med det totala underhållet på fastigheten. Ett företag som erbjuder sådana tjänster är Grönings Städ och Fastighetsservice som har kompetens och kapacitet för alla typer av återkommande uppdrag. När man som fastighetsägare, eller för den delen boende, upphandlar regelbunden städning är det viktigt att man tänker igenom vad som ska göras, hur ofta, och vilka andra typer av tjänster man vill kunna beställa vid behov.