Modulbyggen är lättplacerade

26 november 2021
Lily Hansen

editorial

Köp eller hyr en tomt, så kan du placera ett boende där, en skola eller ditt företag. Du kan ha kontoret i stan eller i skogen, eller komplettera ditt nuvarande hus med ett modulbygge intill. Det är en stor valfrihet och flexibilitet förknippad med modulbyggen. 

Verkligheten kan förändras fort, och du kan vilja flytta hela din verksamhet till en annan plats. Med ett modulbygge är det mycket enklare än att köpa en fastighet som du sedan måste försöka sälja. Dessutom är du flexibel i din planlösning, för det är mycket lättare att lägga till en modul eller ta bort en modul, jämfört med att bygga om ett hus. 

 

Du bestämmer från början

När du först funderar på ett modulbygge, kan du bestämma allt från början, vid tillverkningen av byggmodulen. Givetvis beror det på vad du ska ha bygget till, vilka funktioner du vill att huset ska ha. Du kan till exempel välja material inuti som absorberar ljud om du ska ha en förskola där.

Ett kontor kan även göras mer eller mindre luxuöst med tanke på exempelvis fönster. För ett övernattningsboende kanske du väljer en enklare inredning. Du kan hyra ditt modulbygge under en längre period, men om du vill finns det också möjligheter att köpa modulen. Länktips: http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/byggmoduler-tillverkning/ 

 

image

 

Seriöst intryck med kontorsmodul

Modulbygget är också ett bra alternativ till ett hemmakontor, för att skapa distans mellan arbete och privatliv. Du kan använda modulbygget som representationskontor, eller så kan du ha en psykologmottagning eller ett advokatkontor där.

Tar du emot leverantörer eller kunder där och inte i hemmet, verkar ditt företag mer seriöst och det inger mer pondus och förtroende. Det kan löna sig att hyra ett modulbygge om du exempelvis är representant för ett försäljningsföretag, eftersom du kan få chans att göra ännu större affärer om du har ett snyggt kontor.

Fler nyheter