Nå nya nivåer av njutning med Womanizer

Att tillfredsställa sig själv kan för vissa upplevas som skamligt. Även fast vi lever i en mer accepterande tid än för bara några år sedan så är det ändå något som lever kvar hos många. Vilket är väldigt synd, för att kunna ge sig själv njutning borde vara något man tar till vara på och helt enkelt bara njuter av. Att använda sina händer är det mest klassiska men det finns väldigt många sköna hjälpmedel som man kan använda sig av för att uppnå extra tillfredsställelse. En produkt som är revolutionerande i sin teknik är Womanizer. Den stimulerar klitoris utan direkt beröring genom Pleasure Air-teknologin som stimulerar med hjälp av vakuum och tryckluft på ett mycket behagligt, delikat och intensivt sätt. Några exempel på Womanizer´s modeller som finns på https://lovestore.se/ är: 

Womanizer Duo – Detta är en modell som ger dubbel stimulering. Den har som de mer klassiska Womanizer modellerna Pleasure Air-teknologin men kombinerar klitoris- och g-punktsstimulering. Den har även en funktion som kallas Smart Silence vilket betyder att den bara slås på när den kommer i kontakt med huden. Eftersom den ger dubbel stimulering så har den också dubbla motorer med tolv variationsmönster. Man kan välja att ha igång båda samtidigt eller bara en åt gången, en variation som gör att du kan anpassa efter vad just du känner för där och då.

Womanizer Premium – Njutning i tolv nivåer. Den här modellen har Autopilot med tre olika nivåer, vilket innebär att man kan bara ligga tillbaka och njuta av sin Womanizer medan stimulansen och intensiteten varierar slumpmässigt mellan stimuleringsmönstren. Den här modellen har också Smart Silence-tekniken. Womanizer Premium har ett smalt stimuleringshuvud och den är enkel att hålla i. Till den här modellen följer det med två stimuleringshuvuden med olika öppningar. Den har 12 intensitetsnivåer från mjuk till intensiv. Womanizer Premium har en mycket tyst motor, en mjuk silikon yta och är 100% vattentät.

Bägge dessa modeller laddas med en medföljande USB-kabel, vilket gör att du slipper hålla på och byta batterier. Praktiskt och bra för miljön.