Underlätta vardagen med 3PL

20 juli 2021
jonas olsson

3PL kan underlätta din vardag som företagare. Hur då, kanske du undrar? Jo, med 3PL från exempelvis https://www.hillmerslogistik.se/tjaenster#3pl, kan du fokusera på det som du vill göra. Det som du gör bäst. 

Nämligen att skapa dina produkter och sprida dem. Låt helt enkelt alla göra det som de gör bäst, även du. Det kommer bli mest tidsbesparande och ekonomiskt i längden för dig, även om du kanske inte tror det först.

Det är väl känt att det alltid tar tid när du håller på med något och ska gå över till något annat. Om du får sitta ostörd vid datorn så kommer du hinna producera mer än om du sammanlagt lägger exakt samma tid fast blir störd då och då. Är det dessutom något som du inte riktigt kan och som du ska göra då och då, eller något som du dessutom inte vill göra. Ja, då kommer det dra ännu mer produktivitet och tid från din arbetsdag. Tid som är pengar.  

 

 

Proffs på tredjepartslogistik

När du väljer ett proffs på 3PL som din samarbetspartner, så kan du välja exakt vilken hjälp du vill få. Kanske vill du släppa allt och fokusera enbart på din bit i det hela. Eller så kanske det räcker med vissa bitar i flödet. Och en bit som de flesta väljer att få hjälp med är frakten från och till företaget. Med hjälp av lastbilar kan du sänka antalet leveranser och samtidigt hålla mängden uppe.

I samband med frakten är det också många som väljer att låta samarbetspartnern inom 3PL ta hand om fraktsedlar och tulldokument. Det kan vara något som kräver ett fokus och en kunskap som du kanske vill slippa lägga tid på. Och förutom det så är det lagring som brukar vara mycket populärt att få hjälp med. Även om det finns fler tjänster inom 3PL att nyttja.

Fler nyheter