Välkommen till Motala Golfklubb

25 april 2023
Julia Zsiga

Motala Golfklubb är en av Sveriges finaste golfklubbar. Belägen i en vacker naturskön miljö erbjuder klubben en perfekt plats för en avkopplande dag på golfbanan. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare så är Motala Golfklubb den perfekta platsen för dig.

En golfklubb för alla

På Motala Golfklubb strävar man efter att skapa en golfklubb för alla, där alla ska känna sig välkomna oavsett tidigare erfarenhet. Klubben erbjuder varierade golfbanor, vilket gör att man kan spela på en annorlunda bana varje gång man besöker klubben. Det finns också möjlighet att boka en tid, antingen på den 27-hålsbana som klubben har eller på någon av de tre 9-hålsslingorna.

Hotell

En golfklubb i Motala

För att boka en tid på Motala Golfklubb kan man enkelt besöka klubbens hemsida. Här finns möjlighet att välja vilken bana man vill spela på och boka en tid som passar ens schema. För de som är sugna på att spela golf men inte har ett grönt kort finns det möjlighet att spela på en Pay & Play bana. Här kan man enkelt och smidigt betala för en runda på banan och sedan spela när man vill.

Motala Golfklubb är känd för sina fina och varierade golfbanor. Banorna är byggda för att passa alla typer av golfspelare och här krävs det nya spelstrategier för varje hål. Banorna är väl underhållna och ger spelaren en upplevelse som man sent kommer glömma.

På Motala Golfklubb finns det tre olika 9-hålsslingor. Varje slinga har sin egen utmaning och spelaren kan välja den som passar en bäst. Banorna är utformade för att ge en varierad golfupplevelse och testa spelarens skicklighet. För de som vill öva upp sin teknik finns det även möjlighet att använda klubbens golf simulator. Här kan man enkelt träna och förbättra sitt golfspel.

Sammanfattningsvis är Motala Golfklubb en golfklubb för alla, oavsett tidigare erfarenhet av golf. Klubben erbjuder varierade golfbanor, Pay & Play bana samt golf simulator. Detta gör klubben till den perfekta platsen för en dag på golfbanan. För att boka en tid på klubben kan man enkelt besöka hemsidan och välja den bana som passar en bäst. Välkommen till Motala Golfklubb – en golfbana med fina slingor och en golfklubb att trivas i.

https://motalagk.se/

Fler nyheter