Visst är det skönt att komma bort ibland?

21 april 2020
Lily Hansen
Visst är det skönt att komma bort ibland?

Även om din arbetsplats har världens bästa stämning är det ändå lätt hänt att man känner sig sliten och uttråkad över att vistas i samma miljö dag ut och dag in. Ett bra initiativ för att lätta upp stämningen kan vara att boka en kortare konferensresa. Ni kan förena nytta med nöje och samtidigt få lite miljöombyte på köpet. Många hotell har konferensanläggningar eller lokaler som går att hyra. De erbjuder ofta bra paketpriser för företag, så ett första steg är att undersöka vilket hotell som passar er.

 

Vad ingår?

En sak att tänka på innan ni väljer hotell är att se över vad de har för väl av rum och vad som ingår i paketpriset. Det är lätt hänt att man har en bild av hur ett enkelrum ser ut eller vad som ingår eller inte ingår i priset. Men faktum är att många hotell följer olika standarder. Som tur är så är de flesta hotell tydliga med vad deras bokningar innebär, men räds inte från att ställa frågor om något är oklart. Det värsta som kan hända är en skyhög hotellräkning för att ni trodde att till exempel mat och dryck ingick i rumspriset.

 

Se er omkring

Ekerö är en mycket vacker kommun. Så när du letar hotell i Ekerö, se då till att välja ett naturnära område. Varför inte passa på att avnjuta natur och kultur när ni ändå är där? På http://malarohotell.se/ finns det möjlighet att ställa frågot direkt till hotellets personal, så en av frågorna borde absolut handla om vad man kan göra på fritiden. Förutom långpromenader kan hotellet ge tips och råd om hur ni kan få ut så mycket som möjligt av vistelsen. Varva de långa mötena och föredragen med avkoppling tillsammans med arbetskamraterna. Det gör susen för kropp, själ och arbetsmoral!

Fler nyheter