Hitta din tandläkare i Östermalm

25 september 2020
Lily Hansen

Var du än bor i Stockholmstrakten behöver du en egen, bra tandläkare att gå till när du behöver kolla dina tänder eller få hjälp med något tandproblem. Det kan också vara något estetiskt du vill ha hjälp med, som en tandblekning eller att sätta in implantat.

Din tandläkare i Östermalm hjälper dig gärna med alla sorters ingrepp och åtgärder, så att du får ett fint leende. Man behöver inte vara kändis för att sätta in skalfasader, även om många i kända människor i Stockholm gör det. Du kanske har tänder som har missfärgats av snus och rödvin, kaffe och dålig mathållning, och tandläkaren kan åtgärda det för dig med flera olika metoder.

 

Man går dit när det är kris

Man kanske biter av en tand och vill ha den lagad. Det är dyrt att gå till tandläkaren, så man går bara dit i nödfall, när det är akut. Men det kan bli dyrare om man låter hålen i tänderna växa till sig, och kanske blir det därför ett större ingrepp än vad som hade behövts.

Tänderna är lika viktiga som resten av kroppen. Vi tuggar varje dag, och vi vill ha fina och hela tänder. Man riskerar också infektioner och tandlossning om man helt struntar i sina tänder. Gå åtminstone och kolla upp dem regelbundet.

 

 

Om man ändå måste laga

Ja, ibland är det oundvikligt. Det behövs en rejäl lagning eller en rotfyllning. Tandläkare i Östermalm förklarar pedagogiskt för dig vad det är som händer vid ett ingrepp och du kan vara helt lugn. Du får bedövning om du vill, och det är bättre att göra vid tänderna än att låta bli. Tandvärk är mycket otäckt, och det brukar vi vilja undvika. Det går numera att justera, fixa och bygga på sina tänder med kronor, bryggor och snygga, vita lagningar som nästan inte syns alls.

Fler nyheter