Kreatören i köket hittar en ny bänkskiva i Malmö

28 december 2021
jonas olsson

editorial

Matlagning är en konstform och ett sätt för många att koppla av från en stressig vardag. Mat får ta den tid den behöver för att bli klar och det finns en trygghet i det. Det är ett bra tillfälle att släppa allt och låta din inre kreatör få komma ut, du får en möjlighet att skapa.

”Matlagning ska vara ett nöje, om det är en uppgift så beställ hämtmat.” Citatet är från mästerkocken och restaurangägaren Marco Pierre White och det finns mycket sanning i det uttalandet. Det kan naturligtvis vara så att i den stressiga vardagen så lagar man något snabbt eller tar med mat hem för att ”få det gjort” så att säga. Ingen dömer dig, livet kan ha ett högt tempo i de stressiga veckorna.

MEN! När du har tid på helgdagar och du vill släppa fram den kulinariska konstnären så behöver du en bas, en ”place of operations” där du kan vara generalen i köket. Detta skapar du med en högkvalitativ bänkskiva.

Om du hackar lök, morot och selleri till en ”sofrito” som du ska ha i din ragù bolognese eller om du rensar fisk till din bouillabaisse eller om du knådar deg till briochen så behöver du en rejäl bänkskiva.

 

 image

 

En bänkskiva i Malmö som passar just ditt kök

En bänkskiva i Malmö kommer i många olika utföranden, från glas, natursten och keramik till kvarts, massivträ, dekton och mycket mer. För exempel titta gärna här: https://smartkok.se/bankskiva-malmo/

Bänkskivorna har stänkskydd i olika utföranden, du kan till och med få ett stänkskydd med LED-ramar som ger ett behagligt ljus till ditt kök.

Flera av bänkskivorna är även värmetåliga och resistenta mot skärskador och repor.

Tag kontroll över köket med en ny bänkskiva i Malmö och släpp loss din inre Michelinkock, laga till en riktig festmåltid i dina drömmars kök.

Fler nyheter