Ladda din mobil med smart powerbank solcelle

03 mars 2021
william eriksson

Hur laddar du din mobil när du är ute på tur? Kanske har du redan en snygg och smart powerbank som du har i handväskan eller ryggsäcken? Men om du har glömt att ladda den, eller även den får slut på krut, vad gör du då? Givetvis finns det lösningar även på det i dagens smarta samhälle.

Det finns ett gäng olika powerbanks med solceller som laddas hela tiden du är utomhus. Fäst den enkelt utanpå ryggsäcken och låt den samla energi medan du promenerar. Eller placera den på filten medan du ligger och läser en god bok eller lyssnar på en podd i din mobil. Snacka om både smidigt och klimatsmart!

Inte längre bara på hustak 

Kanske har du små lampor i trädgården som drivs av solceller, kanske har du ett gäng andra smarta prylar som också fångar upp denna urkraftiga energi? Nuförtiden är det verkligen inte bara våra hustak som pryds av solceller – vi möter dem lite här och var i våra liv.

Låt säga att du har fördelen av att kunna jobba på distans. Kanske vill du då fånga solens strålar när du sitter på ett café med din laptop och din smartphone. Då är det en fantastisk investering att skaffa en powerbank solcelle. Njut själv av solens strålar och vet att den gör gott för kropp och själ samtidigt som du inte behöver oroa dig för att bli strömlös.

Inga gränser med dagens teknik

Egentligen finns det inga gränser för vad vi kan göra och uppleva i dagens samhälle. Med all den teknik som vi människor har skapat kan vi leva som vanligt nästan var som helst och när som helst. Har du till exempel inte tillgång till eluttag i ditt lilla krypin där hemma? Då kan du givetvis nyttja en powerbank med inbyggd lampa som din ljuskälla.

Fler nyheter