Stressa ner med hjälp av en Fidget Spinner

27 maj 2021
Cecilia Olsson

Det är många som upplever att det kan vara svårt att fokusera och hålla sig koncentrerade under en längre tid. Vi matas ständigt med massor av intryck från alla möjliga håll och kanter, framförallt sedan smartphones och datorer blivit en naturlig del av vår vardag. Vi är ständigt tillgängliga genom våra enheter och vare sig det handlar om arbete eller nöje så sitter vi ofta och stirrar på våra telefoner. Det är helt enkelt lätt att bli stressad och svårt att få hjärnan att koppla av, därför kan det vara bra att bryta av det med aktiviteter som inte innefattar en skärm.

Mer än bara en leksak

Fidget Spinner är en leksak som fått rykte om sig att ha hälsomässiga fördelar. De kan verka lugnande och få en att fokusera på något annat. För en person som ofta känner sig nervös eller har svårigheter att koncentrera sig så kan en Fidget Spinner ha positiva effekter. Även om den ses som en leksak så kan den vara väldigt användbar för både barn och vuxna. Samtidigt som den bidrar med hälsofördelar så kan den såklart vara riktigt underhållande och ett bra tidsfördriv. 

Hur är en Fidget Spinner uppbyggd?

En Fidget Spinner är en liten leksak som man roterar mellan fingrarna och gör diverse tricks och utmaningar med. Den kan även användas ungefär som en stressboll genom att man endast låter den snurra mellan tumme och pekfinger för att minska stress och öka koncentrationen. En Fidget Spinner kan snurra tack vare att den är utrustad med ett kullager och tre blad.

Olika Fidget Spinners till bra pris 

Hos MasterCubeStore.se hittar man billiga Fidget Spinners i flera olika utföranden. De finns i olika färger och material så att man enkelt kan hitta en som passar ens stil och behov. Det finns till exempel väldigt billiga Fidget Spinners i plast med härliga färger samt stilrena Spinners i metall som kostar lite mer.

Fler nyheter