Trygg och enkel magasinering i Uppsala

23 mars 2021
Cecilia Olsson

Magasinering är en mycket smidig tjänst som innebär att man hyr ett förråd för att förvara sina saker där under kort eller lång tid. Det är en väldigt bra lösning för den som helt enkelt inte har tillräckligt med plats i hemmet eller på företaget, men det kan också vara ett bra alternativ för den som tillfälligt har tänkt bosätta sig på annan ort utan att ta med hela bohaget.

Tack vare magasinering behöver man inte kasta sådant man egentligen vill ha kvar

Ibland vill man testa att bo på en plats innan man tar det stora beslutet att flytta allt man äger och vissa gånger handlar det helt enkelt om en tidsbegränsad vistelse på grund av exempelvis studier eller en anställning. Det är inte heller ovanligt att man har för lite plats i hemmet, speciellt om man bor i en lägenhet i någon av våra storstäder.

Det kan därför vara bra att rensa ur bland sina saker för att lättare kunna hålla ordning i hemmet, mycket av det man äger använder man inte på daglig basis och vissa saker kanske man enbart har kvar på grund av affektionsvärdet. Då kan det vara bättre att sätta undan de i ett förråd till den dagen man har behov för dem igen eller flyttar till en större bostad med plats för alla ägodelar.

Förvara sakerna i Uppsala 

Flyttharry är ett företag som erbjuder trygg magasinering i Uppsala. Hos dem är det möjligt att magasinera allt möjligt, från hela bohag till stora objekt. Hos Flyttharry går det att magasinera sina saker under kortare eller längre tid, allt utefter de behov som finns. Magasinet har värme, är larmat samt försäkrat vilket gör att man tryggt kan lämna sina saker till förvar hos Flyttharry. Eftersom Flyttharry också är en professionell flyttfirma så kan de såklart även hjälpa till att flytta sakerna till och från förrådet om det behovet finns. 

Fler nyheter