Vackra hem med designgolv

20 juli 2021
jonas olsson

Med ett golv kan du förändra ditt hem från enkelt till lyxigt. Du kan skapa en känsla som sammankopplar dig med området som hemmet finns i. Eller den känsla som du själv vill ha i ditt hem. Och det är viktigt. För du ska trivas i ditt hem och känna att här kan du verkligen vara dig själv. Ladda dina batterier. Umgås med familj och vänner. Eller bara njuta av ensamheten med en brasa och en god bok. Eller en film.

På grund av det är det många som väljer att sänka blicken mer och mer mot golvet. Den där ytan i ett hem som så ofta får stå tillbaka emot möblerna och väggarna. Ytan som egentligen endast har taket efter sig, när det gäller benägenhet till förändring och satsning från bostadsägaren. Men så plötsligt har det blivit mer och mer vanligt att man väljer ett riktigt fint designgolv, istället för enklare och masstillverkade golv.  

 

Något alldeles speciellt

Så fort du har valt ett designgolv så har du valt något som inte alla har i sina hem. Men du har inte bara valt ett material och mönster som är mer ovanligt, utan även möjligheterna gällande vad du kan göra med golvet. För många designgolv ger möjligheten att skapa mönster genom en kombination eller korrigeringar av golvet. Därför kan du få ett golv som är ytterligare mer speciellt i ditt hem eller på ditt företag.

Vad är det då som kallas för ett designgolv? Det kallas för designgolv när det är ett golv som är skapat av någon känd designer. Eller om det är ett golv som är mycket specifikt och endast kommer i en mindre upplaga. Det kan även vara ett golv som går att omarbeta för att passa för varje kund. Ett golv som du kan känna dig speciell med i ditt hem, alltså.  

Fler nyheter