Välj den trendigaste frisör i Stockholm

30 september 2020
william eriksson

En professionell klippning är grunden för en riktigt snygg frisyr. Med en klippning som tar hänsyn till din hårkvalitet, ansiktsform och aktuella trender som skulle kunna passa dig, kan din frisör i Stockholm praktiskt taget trolla med saxen. Sedan kan du styla håret själv precis som du vill hemma. Du kan vara busig, tuff, strikt, festlig eller vardaglig.

Du kan titta i en tidning eller se en film där någon har en riktigt snygg frisyr, och du vill ha en likadan. Visa tidningen för din frisör, så får du en liknande, fast modifierad efter just din hårkvalitet, ditt hårfäste eller hur håret vill växa. Hur en frisyr passar just på dig kan din frisör i Stockholm ge tips på. Din frisör hittar du exempelvis på frisöristockholm.nu.

 

Ta med barnen till frisören

Kanske sitter de inte stilla, tänker du, men frisören är van vid barn. Frisören kanske har någon leksak eller tidning. Barnen kan få sprayfärg eller glitter i håret, och det blir en härlig och rolig upplevelse att gå till en riktig frisör.

Resultatet efter barnklippningen brukar bli häpnadsväckande. En liten lintott ser stor och nästan vuxen ut med en riktig klippning, och med festkläder på ser han mycket bra ut, kanske med en liten slips eller fluga också. Tjejen kan se ut som en prinsessa, med krusigt hår och glitter och rosetter. Alla blir festfina.

 

Att unna sig att vara snygg

Det är mode nu att vara mån om sitt utseende. Man kan göra det bästa av det så att man ser fräsch, pigg och välvårdad ut. Frisören har yrkeskunskapen för hur man ger en närande inpackning, hur man klipper håret på bästa sätt för att få fram ett naturligt självfall.

Det är inte fåfänga att vilja vara snygg till vardags. Det är lite att fånga dagen och unna sig att må bra.

Fler nyheter