Kundanpassade byggmoduler

Ibland kan ett tillfälligt behov av lokal plötsligt uppstå. Där lokalen kanske inte behövs permanent utan bara för tillfället. För användes till exempel små baracker och gör det än idag men idag finns mer kvalitativa byggnader att använda sig av. Till exempel kan behovet uppkomma hos myndigheter eller skolor. Kanske behöver en lokal som måste användas renoveras på grund av en fuktskada. Kanske måste man av olika anledningar utöka med fler lokaler under en period för att ett behov plötsligt har uppstått. 

 

PCS Modulsystem är ett företag som bygger sådana här lokaler. Med byggmoduler utformar de kundanpassade lokaler och boenden med kvalitet. De har hittat ett smart koncept som kan användas av såväl privatkunder och företag som myndigheter. De bygger sina lokaler i moduler med stor noggrannhet och kontroller i varje led. Med deras egendesignade modulserie i deras Portable Construction System tillverkar de alla byggmoduler i deras leverantörs fabrik. De har dessutom helentreprenad och tar hand om kunden från första mötet tills byggnaden finns på plats. 

 
Företaget arbetar med två olika modulserier, som också har avgjort standarden i branschen. Här visar de hur hög kvaliteten kan vara på en flexibel och flyttbar byggmodul som fungerar för olika modulbyggen. Deras konstruktioner heter PCS Classic och PCS Comfort, som är på 3×9 meter respektive 3×12 meter som standard. Med dessa serier som utgångspunkt kan de lösa i stort sett alla önskemål om lokal eller ett boende. Om behoven ser annorlunda ut och en kund till exempel behöver en lokal i andra mått så är inget omöjligt att lösa för företaget. När man inte längre har behovet av den externa lokalen kommer företaget dessutom och flyttar bort den eller dem. De återanvänder sedan modulerna, genom att anpassa dem efter en ny kund och återställer marken där lokalen har stått. Det här är med andra ord ett enkelt och bekvämt sätt att skaffa sig en tillfällig lokal.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *